Ben jij klaar voor de zomer?

n4ajYVSHet is iets waar voornamelijk veel vrouwen heel erg druk mee kunnen zijn in de aanloop naar de zomer; bikini klaar zijn. Wat dat precies inhoudt? Dat is voor iedereen anders, maar in veel gevallen houdt het in een paar pondjes lichter zijn, het vachtje (laten) verwijderen en wellicht vast een kleurtje opdoen door een fake tan of een kuurtje zonnebanken.

Wat is bikini klaar?

Voor veel vrouwen is het inderdaad belangrijk om er goed uit te zien in badkleding, maar dat houdt lang niet altijd voor iedereen hetzelfde in. Waar de ene vrouw hemel en aarde beweegt en zelfs gaat vasten in het voren om het perfecte bikini lijf te krijgen, zullen anderen slechts hun beren en intieme zone scheren of laten waxen en vinden het dan wel prima. De ideeën over bikini klaar zijn verschillen gelukkig ook nogal. Waar de een echt alles er aan zal doen om nog even die vijf kilo te verliezen, zal de ander rustig een bikini in een grotere maat kopen. Want laten we eerlijk zijn het enige wat je nodig hebt voor een perfect bikini lijf dat ben jij met een bikini aan. Imperfecties hebben we gelukkig allemaal, en er is niemand die niet onzeker over bepaalde delen van zijn of haar lichaam. Zelfs de filmsterren zullen zo hun eigen imperfecties hebben – terwijl wij ze enkel als perfect zien!

Wat kan je doen om er goed uit te zien?

Er zijn genoeg dingen die je kunt doen om er gewoon goed uit te zien, en er goed uitzien betekend echt niet altijd dat je moet gaan diëten. Ga eens beginnen met gewoon twee tot drie liter water te drinken per dag. Niet gaan compenseren dat je ook een kop thee gedronken hebt, nee gewoon twee tot drie liter water naast alles wat je verder ook drinkt. Vind je dit lastig? Doe het dan in halve liter flesjes, dat werkt heel goed en die laatste slok drink je in dat geval meestal ook op. Daarnaast kan je ook gewoon opletten op wat je eet, sla eens vaker iets te snoepen af of vervang het voor iets gezonders. Tijdens het avond eten kan je ook gewoon een schep groente meer nemen en wat minder aardappelen of pasta bijvoorbeeld. Kleine dingen helpen ook gewoon mee, en als jij je goed voelt over jezelf, dan straat je en zie je er automatisch ook goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *